Блог

Актуальні питання юридичної практики

Як правило один з батьків звертається до суду з позовом чи заявою про видачу судового наказу про стягнення аліментів в частці від доходу у розмірі на одну дитину - однієї чверті, на двох дітей - однієї третини, на трьох і більше дітей - половини заробітку (доходу) платника аліментів.

Звіт про кінцевих бенефіціарів в 2021 році (у обсязі документів визначених законодавством) повинен бути поданий протягом трьох місяців з дня набрання чинності нормативно-правовим актом, яким затверджена форма та зміст структури власності - у відповідності до вимог частини 4 Розділу Х Закону України від 06.12.2019 р. № 361-IX (далі - Закон №361).

Полтавським окружним адміністративним судом задоволено позов в інтересах нашого клієнта про зобов`язання орган Пенсійного фонду України здійснити перерахунок та виплату особі пенсії з урахуванням основних і додаткових видів грошового забезпечення на підставі довідки СБУ (органу, з якого особу було звільнено зі служби)

Ліцензія на виготовлення чи продаж рідин для вейпів або електронних сигарет - нове явище в сфері даного виду бізнесу. Однак наші юристи вже сьогодні можуть отримати для Вас необхідну ліцензію просто і швидко.

Багатьох підприємців цікавить питання з приводу того, чи можливо здійснювати роздрібну торгівлю алкоголем або тютюновими виробами через мережу Інтернет і чи потрібна для цього ліцензія. Такий варіант є можливим за умови дотримання деяких вимог: наявності приміщення, встановлення касового апарату і т.д.

Адвокатське бюро Катерини Григоренко, Європейська 6а, Полтава, 36000, (050) 598-85-17
Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати